Oftalmologie Brasov
  1. ro
  2. hu

info@opticcolor.ro               0771128757

Bulevardul Saturn, nr. 3

Optica medicala

TERMENE ȘI CONDIȚII
 

Condiții Generale pentru utilizarea site-ului https://opticcolor.ro


ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.


INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului OPTIC COLOR de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.


DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI
S.C. OPTIC COLOR SRL (denumita în continuare OPTIC COLOR), nu vă transferă titlul de proprietate asupra aplicațiilor software .
OPTIC COLOR detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software într-o forma perceptibila de catre oameni.
Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea OPTIC COLOR, care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.
Întregul continut al site-ului OPTIC COLOR este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de OPTIC COLOR. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea OPTIC COLOR.
Accesul si utilizarea paginii OPTIC COLOR sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.
Informatiile prezente pe OPTIC COLOR sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii OPTIC COLOR pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul OPTIC COLOR nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor OPTIC COLOR.


NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor OPTIC COLOR. OPTIC COLOR nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.
Astfel, OPTIC COLOR nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele OPTIC COLOR, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului OPTIC COLOR nu poate constitui o oferta ferma de a contracta.


OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.
OPTIC COLOR nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.
Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze OPTIC COLOR prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.


INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.
Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa de e-mail, numere de telefon), modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile OPTIC COLOR, dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.


LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de OPTIC COLOR utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
OPTIC COLOR nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.


INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul OPTIC COLOR si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre OPTIC COLOR; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre OPTIC COLOR a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de OPTIC COLOR si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.
OPTIC COLOR va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.

 

 

2020 © Optic Color. CUI: 39777321, Reg.Com. J14/272/2018     Toate drepturile rezervate.                                                                                             Site web creat în programul pentru creare site-uri WebWave.

Sună-ne: +40 771 128 757 sau programează-te la o vizită online:

PROGRAMEAZĂ O VIZITĂ

Optic Color F
Oftalmologie
Numar de tel
Oftalmologie Brasov

B-dul SATURN, Nr. 3, Sc. A (în spatele stației de autobuz Gemenii)

Contact optic color

Politica de confidențialitate

Termene și condiții

Politica privind fișierele cookies

Consultații optometrice și oftalmologice

Adaptarea lentilelor de contact

Diagnosticarea și corectarea discromatopsiei

Ochelari pentru corectarea discromatopsiei

Reparații și montaj de ochelari

Blog

OPTICĂ MEDICALĂ BRAȘOV

  1. ro
  2. hu